یزدفردا؛ رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان یزد اظهار کرد: علی‌رغم ورود سامانه بارشی به کشور و بارش‌های خوبی که در برخی مناطق شاهد آن خواهیم بود، این سامانه بارش محسوسی در یزد نخواهد داشت و پدیده مشهود هفته جاری در استان، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و کاهش محسوس دماست.

به گزارش یزدفردا؛ سیدعباس میرحسینی اعلام کرد: به دنبال ورود سامانه جوی جدیدی که وارد استان خواهد شد، از فردا دوشنبه ۲۹ دی تا اواخر وقت چهارشنبه اول بهمن در استان شاهد افزایش ابر، افزایش سرعت باد و بارش‌های پراکنده خواهیم بود.

وی با بیان این که احتمال بارش‌های پراکنده در برخی از ارتفاعات استان طی فردا دوشنبه نیز وجور دارد، گفت: بارش‌های پراکنده ناشی از این فعالیت جوی عمدتاً در روز چهارشنبه اول بهمن و در مناطق شمالی و نیمه شرقی استان به صورت برف و باران اتفاق خواهد افتاد.

میرحسینی پدیده محسوس هفته جاری در استان را وزش باد شدید به همراه گرد و خاک و نیز کاهش محسوس دما ذکر کرد و بر همین اساس گفت: وزش باد شدید به همراه گرد و خاک برای بعدازظهر سه‌شنبه و طی روز چهارشنبه(۳۰ دی و اول بهمن) پیش‌بینی شده و به دنبال آن کاهش محسوس دما در استان از سه‌شنبه شب تا صبح پنجشنبه دوم بهمن اتفاق خواهد افتاد.

کمینه دمای صبح امروز یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴ در استان از سبزدشت بافق با دمای ۸- درجه و بیشینه دمای شبانه روز گذشته نیز از شهر بافق با دمای ۱۸ درجه گزارش شده است.  

دمای صبح امروز شهر یزد در مرکز استان به صفر درجه کاهش یافت ولی در شبانه روز گذشته دمای این شهر تا ۱۴ درجه نیز افزایش یافته بود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا